Laktace v těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné, aby při zmáčknutí prsu (pouze jednoho) vytekla kapka mleziva či mléka již v 5. týdnu těhotenství (které ještě ani není potvrzené- dnes jsem 33.DC, menstruace se nedostavila, trpím nevolnostmi, užívala jsem Clostilbegyt a Utrogestan, ale test doma mi zatím vyšel negat.) Mám 5ti leté dítě, kt. jsem kojila půl roku. Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, neznepokojujte se, možné to je. Souvisí to s prudkými hormonálními změnami v organismu a každá žena reaguje jinak i na každé těhotenství, takže i když jste to nikdy neměla, není to nic špatného nebo nebezpečného. Pokud byste ale nakonec těhotná nebyla, je velmi vhodné navštívit gynekologa, aby vám udělal test na prolaktin, který toto může způsobovat a rozhodně by si tento stav zasloužil vyšetření. Více na www.prolaktin.cz.Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Otřes mozku
Články: Otřes mozku
Otřes mozku je nejčastějším...
Kolik mužů prošlo vaší ložnicí?
Články: Kolik mužů prošlo vaší ložnicí?
Kolik mužů prošlo vaší...
Neobvyklé způsoby odvykání kouření: fantazii se meze nekladou
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Unavený zrak z monitoru? Šest tipů, jak očím ulevit
Články: Unavený zrak z monitoru? Šest tipů, jak očím ulevit
Počítač se stal nezbytnou...
Cirhóza jater
Články: Cirhóza jater
Cirhóza, lidově ztvrdnutí...
Jak předejít unaveným očím z počítače – 2. část
Články: Jak předejít unaveným očím z počítače – 2. část
Problémy s unavenýma očima...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x