Laktulosa a kojení

Pan doktor, dakujem za odpoved..rada by som sa este spytala ci mozne uzivat liek pri dojceni a je to zapcha moze trvat takto 4.5 mesiaca? dakujem Som 4.5 mesiaca po porode a mam problem s vyprazdnovanim. na velku potrebu idem aj denne alebo ob den avsak jedna sa ze sa mi tazko vyprazdnuje a konzistencia je neucelena iba take nazvime to nobky viete mi poradit dakujem Odpověď odborníka: Vlasto, jde zřejmě o prostou zácpu, zkuste si koupit Laktulózu sirup, zkuste 15-45 ml denně zpočátku, později jako prevenci 10-15 ml denně. Hezký den. Dr. Krákora M.

Odpověď odborníka:

Ano, tento lék můžete opravdu užívat při kojení. Dbejte také na dostatek vlákniny a tekutin.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Hyperfunkce štítné žlázy
Články: Hyperfunkce štítné žlázy
Hypertyreóza vzniká při...
Bolesti hlavy u dětí
Články: Bolesti hlavy u dětí
Také děti často trpí...
Zelený zákal
Články: Zelený zákal
Zelený zákal, glaukom, je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: