Lalok

Dobrý den, Děkuji za předchozí odpověď. Pokud by se jednalo o problém v souvislosti s okcipitálním lalokem, existuje možnost, že by tento stav byl pouze dočasný? Existuje šance na zlepšení? Vím že bez CT se to posoudit nedá, ale je něco takového vůbec možné?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obávám se že to vám nikdo bez vyšetření neřekne (nejprvese musí přesně zjistit diagnosa a teprve potom se řeší další postupy, otázka co by kdyby? v medicíně bez výsledků vyšetření není vůbec směrodatná) - prosím, nečtěte na internetu žádné předběžné diagnosy, není vše pravda, co se píše a hlavně, je to vytrženo z kontextu...prosím, navštivte lékaře a bavte se s ním přímo z očí do očí a nejprve podstupte ev. vyšetření. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: