Laparoskopie gynekologie

DOBRY DEN CHTĚLA BYCH SE VÁS ZEPTAT,JSEM PO 2 SÍSAŘSKÝCH OPERACÍCH PO PORODU,PROČ UŽ DALŠÍ POROD NENÍ MOŽNÝ TED NÁM 7.3.09 ZEMŘEL 7.MĚS SYN MĚL VVV ROBINŮV SYNNDROM,A TED MĚ ČEKÁ LAPAROSKOPIE PŘES PUPÍK 22.4.JE PRAVDA ŽE DALŠÍ TĚHOTENSTVÍ BYCH NEPŘEŽILA?JAK MI ŘÍKALY V USTECKÝ PORODNICI?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nelze takto zevšeobecňovat, netuším, co koho vedlo k tomuto výroku. Navrhuji vám, abyste si našla gynekologa se zkušenostmi a nechala se u něj podrobně vyšetřit. Podle stavu dělohy a děložní jizvy se dá odvodit, jak by se měl nebo neměl vést další porod, ale takto zevšeobecnovat, nepíšete ani - proč máte absolvovat laparoskopii, nevím tedy bližší informace. Je možné, že budou lékaři laparo zjištovat stav jizvy na děloze po cisařských řezech. Proto se nechejte vyšetřit u gynekologa jiného (ke kterému budete mít důvěru), přineste mu výsledky všech vyšetření, co jste dosud absolvovala a na všechno se jej vyptejtea budete klidnější. Robinův syndrom je geneticky podmíněná vada u dětátka, můžete požádat si o genetické vyšetření, aby se lékaři na genetice vyslovili k možnému dědičnému výskytu i u dalšího dítěte.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: