Laser nebo dusík?

Dobrý den, Před necelým rokem jsem byl na obrizce při které mi zároveň odstranili kondylomata. Nicméně se mi nějakým způsobem nejspíše vrátily zpátky a po dnešním oběhání doktorů mi bylo řečeno buď laser nebo dusík. Chci se zeptat co bude nejúčinnější a nejrychlejší. Uz bych se toho rad zbavil. Přítelkyně to měla také a byla na laseru v motole. Příkládám fotografie aktuálního stavu. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, z uvedených variant na kondylomata jednoznačně laser

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: