Laser v těhotenství

Dobrý den, chěla bych se zeptat, zda je možné chodit na ošetření laserem i v těhotenství. Před otěhotněním jsem si nechala vyříznout kožní znaménko na zádech, ( bylo poměrně velké ). Nyní jsem těhotná ( pátý měsíc ), jizva je celkem škaredá, vystouplá a tmavá. O možnosti laseru jsem se dozvěděla až nyní od kamarádky. Myslíte, že by s tím šlo ještě něco dělat? Předem děkuji za odpověď. Jarka.

Odpověď odborníka:

Ano, v těhotenství můžete jít na laserové odstranění znaménka či jizvy.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: