Laserová operace a streptokok v krku

Dobrý den, za pár dní mám operaci oči a obvodní lékařka mi predepsala antibiotika na zjisteneho streptpkoka na mandlich v krku. Antibiotika jsem nezačal brát, protože by mi odlozily operaci a už se cítím dobře bez bolest i v krku. Chci se zeptat jestli zjištěny streptokok v krku může ohrozit operaci oči. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, můj názor je ten, že streptokok na operaci očí vliv nemá, ale domluvit byste se měl přímo na pracovišti, kde zákrok podstupujete. Děkuji.

MUDr. Ivana Macejová
MUDr. Ivana Macejová

Specializace: Oční lékařství
Pracoviště: Centrum laserové chirurgie oka OFTUM

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: