Laserová operace očí

Dobrý den, rozhodla jsem se, že podstoupím laserovou operaci očí, jsem krátkozraká (levé oko -2,75D, pravé oko -3D). Ale dnes jsem na internetu narazila na příspěvek v diskuzi, že na výsledek operace má vliv i HPV vir. Jelikož mi byl HPV vir zjištěn cca před rokem a půl, nevím zda mohu laserovou operaci očí podstoupit. Prosím o odpověď, zda je to pravda. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, internet je plný nepodložených informací, je dobře, že se na to ptáte a ujištujete se...ve vašem případě bych se přímo zeptala na tuto problematiku před operačním zákrokem na pracovišti, kde budete ošetřena laserem. Pokud bude potřeba, udělali by vám potřebné testy, Ale podle méhou soudu by infekce HPV, pokud máte gynekologickou infekci, neměla mít vliv. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: