Laserové odstranění uzdičky horního rtu

Dobrý den, minulý týden jsem podstoupila banální a preventivní záhrok odstranění retní uzdičky, který mi měl ochránit ďásně nad předními zuby. Vybrala a zaplatila jsem si ošetření laserem. Po týdnu jsem s hrůzou zjistila, ze mi ďásně nad zmíněnými zuby zmizeli uplně - oba zuby jsou až na drobné kousky tkaní mezi zuby holé po celé délce včetně kosti nad krčky a na dasnich jsou jasně vidět okraje, kde byly uřiznuty laserem. Pan doktor mi tvrdil, že se to někdy "může stát", ale i s ohledem na jeho výraz když mi to říkal mám spíš mám pocit, že řez byl provedený příliš hluboko, nebo díky došlo k jinému nechtěnému poškození zdravé tkáně. Můžete mi prosím sdělit váš názor? Zítra jdu znova na kontrolu.

Odpověď odborníka:

Schopnost tkání regenerovat je v dutině ústní velká. Nicméně vám doporučuji vyhledat stomatochirurgii fakultní nemocnice a otázku s lékaři tam konsultovat. Nejedná se o často existující potíž. Stav by se měl relativně rychle upravovat.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Impotence
Články: Impotence
Impotence nebo erektilní...
Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Články: Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Mluvíte ze spaní nebo ve...
Jak poznám, že mi cukrovka ničí ledviny – 10 zásadních otázek a odpovědí
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Co může prozradit krev o stavu cév a srdce
Články: Co může prozradit krev o stavu cév a srdce
Jedna vlaštovka jaro nedělá...
Anesteziologické vyšetření
Články: Anesteziologické vyšetření
Anesteziologické vyšetření...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: