Lavaz kolena

Zdravim ma dotaz na lavaz kolena. Mam infekciu kosti po otvorenej zlomenie. A dostal som lavaz 500 ml za 6 hodin. Ale od vcera z 500 ml vyjde spat uz o cca 100-230 ml menej myslite ze je to v poriadku ked mi tu stale nechavaju. Nikade to netecie zostava to v nohe. Dakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Infekce v kloubu je závažné a těžké onemocnění. Na našem oddělení ponecháváme laváž maximálně 48 hodin. Obvykle déle již nemá efekt a ucpává se. Pokdu přestává odvádět nebo odsává výrazně menší množství než přivádí,odstranuje se dříve .

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x