Lázeňská léčba a inkontinence

Dobrý den, jsem vedena jako inkont.pacientka. V květnu r.2011 jsem podstoupila TOT pásku bez efektu, letos v únoru mi byl injekčně aplikován do oblasti svěrače uretry URODEX, úspěšnost je zatím 100%ní, jsem bez jakýchkoliv potíží. Chtěla bych se zeptat, zda mohu absolvovat komplexní lázeňskou léčbu pohybového ústrojí, kterou mi pro velké bolesti s nálezy na MR lékařka na neurologii doporučuje, když jsem vedena jako inkont.pac, ale nyní bez jakýchkoliv obtíží. Děkuji za odpověď, příp.radu. MARIE

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Marie. Pokud je nyní problém s inkontinencí vyřešen, tak nevidím důvod, proč by jste nemohla podstoupit lázeňskou léčbu. K žádosti o lázeňskou léčbu by jste měla doložit krom neurologických zpráv i lékařskou zprávu od urologa, kde je výše zmíněná skutečnost potvrzená.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: