Lázně po operaci slepého střeva

Dobrý den, před týdnem jsem podstoupila operaci slepého střeva (bylo již prasklé). Po operaci jsem měla 3 dny teploty(ATB byly nasazeny hned po operaci). Je možné, že jsem současně měla i zánět močových cest. Nyní mi bylo sděleno, že mám nárok na lázěňskou léčbu. Mám 14 měsíčního syna a je pro mě velmi obtížné na 3 týdny odjet pryč. Nakolik je nutné lázeňskou léčbu absolvovat? Může mít operace nějaký vliv na plodnost nebo pokud už dítě mám riziko není? S přáním hezkého dne Marcela

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Marcelo, jestli lázeňskou léčbu podstoupíte, je čistě na vás. Nikdo vám ji nemůže nařídit, pouze doporučit. Pokud máte objektivní důvody, nemusíte ji nastoupit. Jestli zánět zasáhl i jiné orgány (mohou se tvořit srůsty) a potenciálně mohl mít vliv na další plodnost, to bohužel nelze říci - to by Vám měl sdělit lékař, který vás operoval.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: