| Nápověda

Lázně po operaci slepého střeva

Dobrý den. Chtěla sem se zeptat, jestli musím jet do lázní po operaci slepého střeva...měla jsem zánět i prasklé...nechce se mi do lázní...zameškala bych toho hodně ve škole, jsem teprve v prváku... jsem 5 týdnů po operaci a už mě chtějí dát do lázní... děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, lázně Vám pomohou co nejlépe se zotavit po komplikované apendicitidě a po operaci (po takovém zánětu, navíc s prasklým apendixem, více hrozí srůsty s postižením okolních orgánů - vejcovodu, střev, močovodu..mohou se objevit bolesti, porucha plodnosti, potíže s močovým ústrojím..). Pokud Vám nabízejí lázně, je dobré toho využít a spíš vymyslet (ve spolupráci s rodiči a školou), jak to provést s učením, abyste toho zameškala co nejméně. Jinak násilím Vás asi nikdo do lázní nepřinutí jet, ale zatím za Vás rozhodují rodiče, takže se domluvte především s nimi. Znovu ale doporučuji využít toho, že Vám nabízejí lázně - škola se vždy dá nějak dohnat, pochroumané zdraví někdy ne.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zvýšená hladina prolaktinu může zvyšovat riziko rakoviny prsu u žen
Karel Čapek a jeho boj s Bechtěrevovou nemocí – I. část
Články: Karel Čapek a jeho boj s Bechtěrevovou nemocí – I. část
Bechtěrevova nemoc znatelně...
Alkoholici jsou náchylnější k infekci virem hepatitidy C
Články: Alkoholici jsou náchylnější k infekci virem hepatitidy C
Jedna ze základních funkcí...
Sledujte své nehty – vyplatí se vám to!
Články: Sledujte své nehty – vyplatí se vám to!
Máte lupénku a pozorujete...
Poruchy psychiky a spánku může vyvolat zvýšená hladina prolaktinu
Angiografie
Články: Angiografie
Angiografie je kontrastní...
Jsem zdravá… Jen hladinu prolaktinu mám vysokou…
Články: Jsem zdravá… Jen hladinu prolaktinu mám vysokou…
Zvýšená hladina prolaktinu...
Alergičtí můžete být i na vodu
Články: Alergičtí můžete být i na vodu
Voda tvoří asi dvě třetiny...
Nosní polypy mohou být známkou alergie i závažnějších chorob
Nedovolte bolesti, aby vás ovládla
Články: Nedovolte bolesti, aby vás ovládla
Ačkoliv se o osteoporóze...
Články: Můžete stát na vlastních nohou – i v devadesáti
Skupina italských lékařů...
Naposledy čtené: