Léčba

prosim,jak by se mel lecit maly uzlík a TSH 5,9,děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, malý uzlík by se měl minimálně pravidelně sonograficky kontrolovat a co se týká TSH, jeho hladina je pravděpodobně zvýšená (neznám normu vaší laboratoře) a v tom případě by stálo za to vyšetření zopakovat,zkontrolovat také protilátky a v případně opakovaně zvýšené hodnoty TSH doporučuji zahájit terapii hormony štítné žlázy (případně Jodem).

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: