Léčba azitromycinem sandoz

Dobrý den, před 10 dny jsem navštívila svého gynekologa s bolestmi v podbřišku a hlenovitým výtokem, gynekolog mi sdělil , že jde o nemoc hormonálního původu a předepsal mi 3 krabičky azitromycin sandoz na 9dní vždy jednu tabletu denně, až v příbalovém letáku jsem se dočetla, že jde o antibiotikum, které léčí chlamydie, gynekolog mi však nebral krev ani moč, aby mi je tak zjistil, šlo o běžné vyšetření na křesle, v průběhu léčby jsem měla jednodenní průjem a nyní po dobrání antibiotik opět střevní potíže, chci se tedy zeptat, nebyla mi léčba antib. nadhodnocena?bylo dávkování správné?jak upravit stravu?měl by mi gynek. po odeznění antibiotik z těla zjistit ještě přítomnost chlamydie? děkuji za odpovědi

Odpověď odborníka:

Jedná se skutečně o antibiotikum,hormonální léčba to v žádném případě není, střevní potíže po antibioticích bývají,ale po jejich vysazení odezní, K léčbě se nemohu vyjádřit když neznám nález, výsledky ani důvody,které vašeho lékaře k nasazení této léčby vedly,ale na druhou stranu bolesti v podbřišku nebývají hormonálního původu,spíše zánětlivé,takže to byl patrně důvod k nasazení této léčby. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: