Léčba boreliozy

Dobrý večer,mé 18ti leté dceři byla asi před deseti dny potvrzena borelioza,dostala lék Duomox 1000 po dvanácti hodinách,ale bolesti zad a únava stále přetrvávajídokonce snad jsou i bolesti větší,nemůže to mít souvislost i s tím,že bere antikoncepci,nebo jsou špatně zvolená antibiotika?Děkuji

Odpověď odborníka:

Antibiotika byla zvolena správně. Pokud se jedná o boreliózu, bolesti odezní do několika týdnů po skončení léčby. Pokud je původ bolestí kloubů jiného původu, bude nutné další vyšetření.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: