Léčba botulotoxinem

Dobrý den, byla jsem u neuroložky s tím, že neustále nutkavě a nekontrolovatelně "cukám" hlavou, ta konstatovala, že se jedná o chronické motorické tiky a řekla, že mi zkusí nasadit terapii BOTULOTOXINEM. Plánuji ale otěhotnět, tak se chci zeptat jak dlouho po terapii se musí počkat, abych mohla otěhotnět ?? Děkuji za vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Doporučovala bych počkat alespoň 3 měsíce. Ale domnívám se, že léčba botulotoxinem bude na delší dobu, resp. aplikace budou opakované, protože efekt trvá pouze po omezenou dobu. Takže se nejprve poraďte s neurologem, na jak dlouho léčbu plánuje.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: