Léčba deprese

můj manžel měl před 2 roky těžký úraz, při kterém měl krvácení do mozku a rozbité vnitřní ucho na pravé straně. Na ucho neslyší a má neustále tlak v hlavě a hučí mu v tom uchu. Špatně drží i rovnováhu, chodí "jak po vodě". Jinak je schopen pohybum v komatu nebyl. Ale poslední dobou se cítí unavený, ospalý a při poslední kontrole na neurologii mu diagnostikovali začínající deprase a předepsali mu lék Sertralin 50mg.Když jsme si pročetli příbalový leták, tak nás to docela vyděsilo, protože vedlejší účinky jsou právě ty problémy, kterými manžel teď trpí a chce se jich zbavit (závratě, ospalost apod). Myslíte, že je ten lék dobrý?Máte s ním nějakou zkušenost.Nešlo by to řešit nějakými homeopatiky apod.? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Tento lék je v poslední době docela hodně předepisovaný, je poměrně moderní a domnívám se, že i dobrý. Ty nežádoucí účinky, které popisujete, se mohou vyskytnou u všech dalších antidepresiv. Zkušenosti s léčbou depresí homeopatiky nemám, ale spíše si myslím, že z těchto jiných metod by pomohla spíše psychoterapie .

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: