Léčba entizolem

Dobrý den, při vyšetření na urologii mi byla zjištěna Ureaplasma (léčba Doxybene 1x denně - hrozně jsem se "osypala") a gardnerella - na tu jsem dostala Entizol (mám začít brát po dobrání Doxybene) 1-0-1. Mám opravdu hrůzu, že budu zvracet nebo se mi rozvine kvasinkový zánět... Dá se tomu nějak předejít (např. mám si zavádět mast typu Clotrimazol)? Jaký máte názor na braní laktobacilů - má to smysl, když Entizol "vše vyzabíjí"? děkuji za radu

Odpověď odborníka:

dobrý den, entizol je i na mykozy, nemusíte brát clotrimazol.laktobacily jsou dobrá dlouhodobá prvence.pokud je již beret, pokračujte .

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: