Lečba helikobacter p. a kojeni

Dobrý den, mam delsi dobu nevolnost spojenou s jidlem, byl mi diagnostikovan Helikobacter. Mam osmimesicniho syna, ktereho kojim a rady bych pokracovala do unora. Kterou kombinaci leku je nejvhodnejisi pouzit? pokud bych prerusila kojeni, odstrikovala a po lecbe se ke kojeni vratila, jaka by byla vhodna doba preruseni? dekuji moc za radu mirka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ohledně terapie Helikobaktera vám nejlépe poradí odborník z oboru, tedy gastroenterolog. Stejně tak podle léků, které vám předepíše vám doporučí případné přerušení kojení.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: