Léčba karcinomu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat.pokud se u karcinomu prsu objeví metastáza v kosti, je to život ohrožující, nebo se dá metastáza chemoterapií zničit. je m 27 let, nyní mám za sebou 2 chemoterapii(neoadjuvantní léčba), mám jít na CT hlavy,pro podezření na nějaký útvar. Děkuji za odpověd-

Odpověď odborníka:

Generalizovaný karcinom mammy je léčitelný. K užívaným léčebným postupům patří především chemoterapie (léčba cytostatiky), hormonální léčba, radioterapie a imunoterapie. Záleží na přesném typu nádoru, včetně stavu steroidních receptorů a HER2-receptoru, dále pak na rychlosti postupu onemocnění.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: