Léčba konopím

Dobrý den,prosím Vás slyšela jsem,že konopí potlačuje růst rakoviny.Můj muž,50let,4roky po oper.prostatektomii.Nyní mu PSA stoupá,za 3měs.kontr.a ev.nasazení horm.léčby.Chtěla bych vědět zda peroralní užívání sušených listů konopí mu nijak neublíží.Prý se má zkusit vše.Předem děkuji za odpověd Veri

Odpověď odborníka:

Dobrý den Veri! Ano, někteří odborníci mluví o příznivém účinku konopí u pacientů trpících onkologickým onemocněním. Jedná se ale spíš o zmírnění nežádoucích účinků chemoterapie, než o přímou léčbu.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: