Léčba kůže po odstranění kondylomat.

Zdravím, po odstranění kondylomat laserem, léčím kůži poléváním Betadinou (cca 6x denně), ale pořád se mi zdá, že se nic nehojí. Nevím, jak to má po takovém vypálení vypadat, teď je to ve stavu jako kdyby to hnisalo, na pár místech je strup, jinde už čistá růžová tkáň, jinak je největší část bíložlutá, jakoby zahnisaná, dost to zapáchá a je to nepříjemné. Jsem z toho dost nesvá. Děložního čípek se hojí hezky, tak nevím, zda je to normální hojení tkáně, nebo třeba přestat tak často polévat Betadinou, aby to nebylo mokré a nemokvalo, používám normální intimní mýdlo. Beru i prášky na posílení imunity. Děkuji

Odpověď odborníka:

Z nekvalitní dvourozměrné fotografie s malým rozlišením není možno stanovit diagnozu,můžete zkusit Calcium pantothenicum,nebo Chlorophyl případně Erevit

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: