Léčba magnetem

Dobrý den,chodím na rehabilitaci-léčba magnetem na koleno,a chtěla jsem se zeptat,zda to nevadí,když se léčím na epilepsii.Děkuji za informaci.Bat´hová.

Odpověď odborníka:

Názory na aplikaci magnetoterapie nejsou naprosto upřesněné, ale podle Poděbradského by se tato léčba u záchvatovitých stavů používat neměla, Takže by se léčba při epilepsii užívat neměla.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: