Léčba metliček radiofrekvenční ablací

Dobrý den,ráda bych věděla,zda metoda radiofrekvenční ablace je vhodná pro léčbu metliček.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lenko! Nevím o tom, že by se tato metoda používala k léčbě meltiček, nečetl ani neslyšel jsem o tom. Zkuste se obrátit s touto otázkou na korektivního dermatologa.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: