Léčba roztroušene sklerozy

Dobry den, je mi 25 let,uz vyse rok a pol mam potize s chuzi, doktor miblecbu zamitnul, pry nemam zadne dalsi ataky. Dal mi jenom kortikoidy, ktere mi velmi pomohli, ale jen do doby nez jsem vysadila. Je jeste nejake jina forma leceni nebo mam jen cekat na dalsi ataky? Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, prokázaná roztroušené skleróza , remitentní forma je infikovaná jednoznačně k odeslání do centra MS, je infikovaná léčba interferony. Na další atakuj se nečeká!!!!!

MUDr. Eliška Klímová
MUDr. Eliška Klímová

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie-EMG s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: