Léčba rs

Dobrý den, mám 4 roky RS a beru injekčně Rebif 44. Jaká je možnost přejít na nový tabletový lék či léčbu kmenovými bunkami?

Odpověď odborníka:

Milá Hano. Zkušený lékař obvykle léčbu,která pomáhá zdolat život ohrožující onemocnění nemění,pokud léčba funguje-zabírá. Poraďte se se svým neurologem,který Vás léčí. Ten o Vás ví mnohokrát více než já. Pokud se jej bojíte zeptat,je čas na změnu lékaře za takového,který bude mít Vaši absolutní důvěru. Nespoléhejte jen na moderní léky.Zkuste přidat osvědčené metody.. třeba makrobiotiku,činskou medicínu, akupunkturu..homeopatii. Pacient s vaší chorobou může z těchto tradičních metod velmi profitovat... Držím Vám palce. Věřím,že se dohodnete. Se srdečným pozdravem a poděkováním za důvěru Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nádory trávicího traktu
Články: Nádory trávicího traktu
Nejzávažnějším onemocněním...
Co prozradí jaterní testy?
Články: Co prozradí jaterní testy?
Prokázat hepatitidu je...
Bolest hlavy může způsobit i rýma!
Články: Bolest hlavy může způsobit i rýma!
70–80 % populace trpí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Orgasmus… Co to vlastně je?
Články: Orgasmus… Co to vlastně je?
Lidé jsou asi tak rozdílní...
Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Články: Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Stává se vám často, že vás...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: