Léčba utrogestanem

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Už skoro rok beru beru Utrogestan, jinak mám velmi nepravidelnoou MS. S Utrogestanem to bylo vždy v pohodě. MS přišla vždy do 7 dnu po dobrání posledního prášku. Teď ale MS přišla ještě před dobráním poslední pilulky - 26. den cyklu. Jinak MS vždy až okolo 34. dne. Čím to může být ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nepravidelnost může být dána např. nachlazení či stresem organismu. pokud se jinak cítíte v pořádku, zbytečně bych se nezneklidňovala.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: