Léčba vysokého tlaku

Dobrý den,léčím se přes 10 let na hypertenzi,přes 25 let na afunkci štítné žlázy.Užívám Letrox,Micardis plus,Amlodipin,Sectral,KCL,nyní pro zvýšené jaterní testy a žlučníkové kameny Ursosan a Esential,ale tlak mi pořád kolísá a trpím otoky kotníků,někdy takových rozměrů.že se ani po ránu nevejdu do bot.Mám nadváhu,lež...nejde to dolů.Hlavně mě trápí ty otoky a změny tlaku,poradíte,z čeho by to mohlo být?Pracuji v 3-směnném provozu .Děkuji za odpověď.Milena B

Odpověď odborníka:

Otoky jsou s největší pravděpodobností způsobené amlodipinem - doporučuji se domluvit s Vaším lékařem na změně za jiný lék. Navíc, pokud zhubnete, můžete výrazně snížit počet nutných léků na hypertenzi - to za to určitě stojí.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x