Léčba výtoku přípravkem femi vaxinum neo

Dobrý den.Už léta trpím bílým nebo bezbarvým výtokem,který buď nezapáchá nebo zapáchá mírně. Tento problém mám zhruba od 13 let,jak se dostavila první menstruace.Takže 12 let s tím to problémem mě už fakt nebaví. Hodněkrát jsem gynekologovi zdůrazňovala,že mi to vadí a on mi buď předepsal různé preparáty, které stejně nepomohly (od různých známých výplachů po vag.tablety) nebo to přešel, že je to normální. Styděla bych se, kdyby se někdo podíval na mé použité spodní prádlo!!!!! Poslední týden tento výtok velice nepříjemně zapáchá rybinou a nekrózou a je stále bílé barvy. Jsem z toho nešťastná. Na internetu jsem si našla přípravek Femi Vaxinum neo, tak se pouštím sama do léčby. Zajímalo by mě, jestli po dobu léčby musím vynechat intimní život, nebo můžu být s partnerem přes kondom. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud výtok zapáchá rybinou, šla bych určitě ještě k lékaři, nemusí totiž jít o mykosu, ale infekci /spíše trichomonadu, přenosnou sex. stykem nebo jiný typ vaginosy - měl by se přeléčit specifickým způsobem/. Tato infekce by se měla rozhodně vyloučit a přeléčit, tu sama nezvládnete. Potom si zkoušejte léčbu, jak uznáte za vhodnou, možná by vám v ní mohly pomoci i rady na této stránce: http://www.lupusinky.estranky.cz/clanky/diskuse-o-problemech-u-lupusu_/zanety-gynekologicke-nejen-u-lupusu____o__ (moje pozn., je potřeba těch zásad dodržovat co nejvíce současně). Kdyby nebyla léčba učinná, vyhledejte jiného gynekologa, třeba neůspěch léčení je v nedostatečně pečlivém přístupu gynekologa (stane se, gynekologové jsou velmi přetížení), mohla byste se také obrátit na některého holistického lékaře, např. homeopata, léčí poněkud jiným přístupem a mykosy jsou poměrně dobře reagující na tento způsob celostního léčení. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: