Léčebný efekt přípravku uroval forte

Pěkný den přeji; prosím o fundovanou informaci stran přípravku Uroval forte zda má nějaký významný efekt k předcházení urologických potíží. Mám časté bolesti /pálení/ v moč.cestách - bez nálezu bakterie E-Coli jen s permanentně zvýšenými leukocyty v moči. Urolog provedl vyšetření: sono, cystoskopii, ale žádnou patologii neshledal. Taktéž gynekolog. Mám však potíže páteře v dolní oblasti beder a kříže( L4,L5 až S1). Může tato skutečnost nějak ovlivňovat moč. cesty a způsobovat výše uvedené potíže? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Milá paní Ewo, tento přípravek je z oblasti potravních doplňků, obsahuje extrakt z brusinek a pomáhat by mohl (spíše jako desinfekce močových cest)....Nějaký výrazný efekt ale nečekejte. Nepoddávkovávejte ho, aby se efekt mohl projevit, ale zázraky určitě neumí. Rozhodně bych se, být vámi, neznepokojovala přítomností pouze leukocytů ve vaší moči, jen chodte na kontroly - aby v ní nebyly zase E. Coli. Byla vaše moč vyšetřována i na chlamydie a ureoplasmata ???? - napadá mne, zda by tyto zvláštní nitrobuněčné bakterie nemohly stát za vašimi potížemi. Zkuste se na vyšetření domluvit s lékařem - dělají je i gynekologové... Jako možnost prevence a zvýšení imunity přímo proti E.Coli by byla volba imunomodulačního preparátu Urovaxom, bohužel, tento lék je na recept, zkuste o něj požádat vašeho lékaře, ev. podiskutovat s ním o vhodnosti pro vás /nevím, jak často jste měla E.coli?/. Souvislost urologických problémů s bolestmi v kříži po prostudování vašeho minulého nálezu na bederní páteři nemohu ani vyloučit ani potvrdit, potíže budou spíše pořád více od páteře, ale hledejte pomoc dál... Po vyloučení všech možných příčin v oblasti urologické a gynekologické bych se obrátila i na celostního lékaře, ale až klasická medicína OPRAVDU nic nepotvrdí. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: