Léčená angína v dětském kolektivu

Syn 1,5 roku má angínu,dostal ATB Klacid. Měli jsme jet na tábor (rodiče s dětmi) a paní doktorka nám poradila,že až zaberou ATB a budem bez teplot(za 2 dny),můžem jet za nimi.Jde mi o to,aby nehrozilo nebezpečí nákazy ostatních dětí,to bych vážně nerada.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po cca 2-3 dnech by měla být hladina ATB dostatečná aby syn nebyl infekční, přesto by však měl být v klidu a onemocnění doléčit. odjezd na tábot bych tedy spíše nedoporučovala.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: