Léčená kapavka

Dobrý den, před pěti týdny jsem chytil kapavku, následně šel k lékaři, dostal ATB (azitromycin), potíže ustoupily, ale druhý den jsem měl několik piv a jednoho panáka, pár dní jsem měl ještě čirý výtok, ten pak také ustal. Ale zpočátku po ATB mě velmi tahalo levé varle při masturbaci, to ustalo, ale občas mě tam mírně zatahá či v podbříšku, ale jen na levé straně...nemohu mít skrytou kapavku která způsobila zánět varlete? jine problemy nemam, nepocituji zadnou bolest jen jednou zacas takove procitnutí pouze v levém varleti...Děkuji mnohokrát za odpověd

Odpověď odborníka:

Vážený, určitě navštivte urologa a nechte se komplexně vyšetřit.

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: