Léčení framykoinem kvasinkovou infekci

Dobrý den, Párkrát jsem použil zmíněnou mast co mi hrozí? nikdo mi ji neporadil

Odpověď odborníka:

Kvasinková infekce se nedá Framykoinem léčit, pokud zabral, nešlo o kvasiky, ale bakterie. Framykoin obecně je možné používat opakovaně, ale v kuse ne déle než týden, pak je nutné udělat pauzu. Na kvasinky doporučuji Canesten apod.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: