Ledvinové kaménky

Dobrý den, asi před týdnem jsem začala mít trávicí obtíže - nevolnost, bolest břicha (bublání ve střevech), ale žádné zvracení ani průjem. Měla jsem mírně zvýšenou teplotu. Po jakémkoliv i dietním jídle (suchary) se stav vždy zhoršil. Zároveň jsem cítila bolest v pravé části zad - po poklepání. Lékař konstatoval, že se jedná o virozu a doporučil dietu a klid. Testy moči a krve byly v normě. Trávení už mě po týdnu netrápí, ale bolest v pravé části zad při poklepání zůstala, bolí to i "bez poklepání" při některých pohybech. Může se jednat o ledvinové kaménky? Asi před dvěma lety jsem prodělala ledvinovou koliku, při ultrazvuku však žádné kaménky vidět nebyly. Děkuji

Odpověď odborníka:

Ve vašem případě by jistě mělo být provedeno ultrazvukové vyšetření ledvin, může jít o kaménky, ale i třeba zánět vyporovokovaný tou virosou. Ale také může jít o problém ortopedický, i bolesti zad tzv. od páteře mohou být vyvolané proběhlou virosou.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x