Ledvinové kameny

Dobrý den,měl jsem nález v pravé ledvině-kámen o velikosti 12/9 mm.Byl jsem dvakrát na lervu,po dvou dnech jsem měl koliku a byl jsem hospitalizován.Po dvou dnech na kapačkách mi vyšly tři kameny kolem 3mm.Na kontrol. rtg je však kámen ještě větší-13mm.Opět jdu na lerv a tak jsem se chtěl zeptat,jestli je to normální,jít na lerv třikrát do šesti týdnů a jestli by nebyla vhodnější operace. Děkuji,Petr

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je to normální. Operace je možná, ale málo pracovišť ji provádí. LERV je nejbezpečnější

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: