Ledvinové kameny

dobrý den,chtěl jsem se zeptat,jestli postupuje muj lekař spravne.Víc jak měsíc dochazim na urologii pro ledvinovou koliku,dostal jsem prasky od bolesti 2xjsem byl na rtg,bolesti pretrvavaji ale lekař mi říka že počka az kamen vyjde ven,podle snímku je velikost kamene 8mm dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, snaha o vypuzení kamene je jedním z možných postupů. U kamene velikosti 8 mm je však mala pravděpodobnost vymočení a zvážil bych jeho odstranění

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: