Ledvinové kameny

Dobrý den,můj otec má už podruhé ledvinové kameny,poprvé mu prošly ven,částečně je rozpustil užíváním červené řepy a lněným semínkem,nyní je má opět,navíc také kalcifikozní stíny v pánvi a léky předepsané urologem kameny vůbec nezmenšili.Doktor chce,aby opět prošly moč.ústrojím.To je urč.i nebezpečné.Poradíte mi,co má dělat dál?

Odpověď odborníka:

Pokud doporučená medikamentosní terapie nevede k úspěchu, další možností je ultrazvukové rozbití kamene a následné vyloučení močovými cestami. Pokud ani toto není efektivní, je nutné operační vyjmutí kamene.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: