Lehke bodani v oblasti srdce a precitlivelost kuze na dolnich koncetinach

Chtela bych se vas zeptat jestli tyto dva priznaky jak jsem uvedla v nadpise mohou spolu nejak souviset.Dnes mne totiz z lehka bodalo v obůasti srdce a chvilemi jsem mela hodne citlivou kuzi na pravem stehne.Nevim co to muze signalozovat a jestli bych mela podstoupit nejake vysetreni.dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Příznaky spolu mohou souviset - ale jenom tak,že jde o jakousi přecitlivělost. Srdeční neuróza se projevuje jako píchání u srdce, z podobných důvodů může být zvýšená citlivost kůže. Jinak příznaky od srdce samozřejmě mohou být závažné (ale právě proto se tam promítají neurotické obtíže) a měla byste vyhledat pomoc, kdyby bolest byla trvalejší nebo méně akutně - kdyby byla vázána na námahu. Přeju pěkný den. V.V.

MUDr. Vladimír Vinduška CSc.
MUDr. Vladimír Vinduška CSc.

Specializace: Kardiochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: