Lehké krvácení po užití atb sumamed

Vážená pí doktorko, spolu s mým partnerem jsme byli přeléčeni ATB Sumamed, neboť mi byly před měsícem nalezeny po stěru chlamydie. Žádné komplikace neproběhly, bolesti, tlak ani nic podobného. Jediná má starost se týká lehkého krvácení a špinění, které trvalo zhruba 3 dny, má doktorka mne prohlédla a neshledala nic, co by bylo neobvyklého, zánět čípku, atd, a proto mi nasadila týdenní léky, které měly krvácení v děloze zastavit, vše bylo v naprostém pořádku. Krvácení přisoudila stálému působení ATB Sumamed. Jenže problém se mi po dobrání léků znovu objevil, v neděli mám mesntruovat, proto si říkám, jestli to nemůže mít spojitost. Myslíte si, že se jedná o nějaký závážný příznak nemoci, která nebyl vyléčena? Po pohlavním styku nekrvácím. Příští týden jdu na kontrolu a ultrazvuk, abych zjistila, jestli chlamydie v mém těle již nejsou. Předem děkuji za pomoc a radu

Odpověď odborníka:

Dobrý den,může to být projev infekce v těle, hormonální dysbalance. Dejte tělu čas, aby se se všim vypořádalo,další cyklus bude již v pořádku.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: