Leidenská mutace a kontryhelový čaj

dobrý den zjistili mi mutaci az kdyz jsem dostalam plicni embolii uz se sni lecim rok a rozhodli jsme se smanzele otehotnet ale nevim jestli mohu kontryhelový čaj abych mela ms pravidelnou mam nepravidelnou menstruaci akze ma otazka zni muzu kontryhelový caj pri mutaci a embolii nebo ne?? dekuji Helena

Odpověď odborníka:

Velkou výhodou této byliny je, že i při dlouhodobém a pravidelném užívání nejsou známy žádné vedlejší účinky, všeobecná zdravotní rizika, či kontraindikace. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: