Leidenská mutace heteroz. stavu - desátý týden těhotenství

Dobrý den pane doktore, jak jsem výše uvedla končím desátý týden těhotenství, s tím, že jsem příští týden objednána na hematologii ohledně těhotenství. Doma mám již jednu dceru, kterou jsem porodila a donosila v pořádku a niž bych v té době věděla že mám problémy s krví. Vystrašila mě kamarádka, že bych měla jako prevenci brát acylpyrin do doby než mi paní doktorka napíše injekce do břicha. S paní doktorkou s hematologie jsem mluvila, ještě než jsem otěhotněla a bylo mi řečeno, že mám přijít na odběry krve v prvním trimestru a pak se budeme domlouvat dál, mám strach, aby do té doby bylo vše v pořádku a nic jsem nezanedbala. Dle různých diskuzí není acylpyrin v prvním trimestru na závadu. Prosím o odpověď. Děkuji Ivana

Odpověď odborníka:

Pokud jdete příští týden na vyšetření v klidu vyčkejte vyšetření na hematologii tím nic nezanedbáte a postupujte podle jejich pokynů. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x