Leidenská mutace - tetování

Dobrý den.Přibližně před rokem jsem měla trombozu horní končetiny, mám totiž Leidenskou mutaci. Nyní ještě dobírám Warfarin, ale za dva měsíce ho budu moci pomalu vysadit. Chtěla bych se proto zeptat jestli je možné se při této nemoci krve nechat tetovat, aby mi to nějakým způsobem neublížilo? Předem děkuji za odpověď!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tetování je určitý velký a trvalý!!!! zásah do těla a pokud si alespon trochu vážíte svého zdraví, nedělala bych to. V kůži jsou uloženy cizorodé látky z tetovací barvy /kvalita bývá pochybná a hlavně je to dráždidlo/ a ty mohou trvale stimulovat imunitní systém a dráždit... Přečtěte si najprve tyto články, http://www.ulekare.cz/Vyhledavani-u-lekare?search=tetov%C3%A1n%C3%AD&action=search&module=&from=00&where= a pokud i přesto byste chtěla tetování, počítejte se zdravotními riziky i třeba v časovém odstupu. Nikdo vám však nic zakázat nemůže, je na vás, jak se máte ráda a jak si dovedete některé modní výstřelky ev. odříct ve prospěch vašeho zdraví. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-9 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak se hodnotí rakovina prostaty
Články: Jak se hodnotí rakovina prostaty
Stadium neboli rozsah...
Vyšetření konečníku
Články: Vyšetření konečníku
Vyšetření konečníku patří...
3 rady, jak zvládnout opruzeniny u miminka
Články: 3 rady, jak zvládnout opruzeniny u miminka
Skoro každý rodič si prošel...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: