Leidenská mutace versus miréna

Před rokem a půl jsem prodělala plicní embolii, následnýám vyšetřením se u mne zjistila leidenská mutace. Jsem v péči hematologa, užívám anopyrin. Vzhledem k mým menopauzovým stavům mi můj gynekolog navrhl zavedení horm. tělíska Miréna. Nebude mít toto horm. tělísko vliv na mou koagulaci? Nerada bych se vystavila riziku plicní embolie. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Aleno! Mirena půspbí místně, na sliznici dělohy a nezvyšuje riziko embolických příhod. Menopauzální "stavy" můžete zkusit řešit i fytohormony např. ze soji. Hledejte na internetu nebo se ptejte lékařů celostní (holistické) medicíny a bylinkářů.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: