Lék aulin x chirurgické odtranění pihy

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda mohu brát lék Aulin (dnes jsem začala užívat - čtvrtek), v úterý jdu do chirur. ambulance na odstranění pihy na noze. Zapomněla jsem se zeptat svého lékaře. Měla bych užívání Aulinu (2x denně 1 tbl) nahlásit chirurgovi? Anebo počkat až Aulin doberu a přeobjednat se? Mj - Aulin mi byl předepsán, protože mi natékají a bolí ruce - 4 klouby ne zápěstí. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Aulin nebude mít vliv na odstranění pihy na noze. Ale asi bych se kvůli i alergiím při lokální anestezii vyhnul braní ne nezbytných léku a navíc chirurgovi skutečnost nahlásil.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: