Lék cipralex 10 mg

Dobrý den pani doktorko, byla jsem na operaci páteře 2 krát během pěti měsíců. Nervově jsem se z toho i zhroutila. Nyní po této druhé operaci mi v nemocnici předepsali lék Cipralex 10 mg 1x denně. Užívám ještě k tomu léky od bolesti Tralgit, Trittico, Lozap H a někdy Lexaurin. Můžou tyto léky dohromady nějak působit, protože se mi zdá, že jsem poslední dobou začala zapomínat. Děkuji a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Tralgit může působit únavu a útlum. Doporučuji ho užívat jen po nezbytně dlouhou dobu, ne pravidelně. Totéž se týká Lexaurinu, který doporučuji užívat jen minimálně. Oba mohou působit závislost. Cipralex a Trittico lze užívat dlouhodobě. Doporučuji poradit se ještě s odborníkem na léčbu bolesti, případně s psychiatrem či neurologem. Lékař by měl zvážit, zda není na místě psychoterapie, rehabilitace nebo některé další nefarmakologické postupy.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x