Lék citalopram lexaurin

dobrý den,beru lexaurin 1 večer a ráno 1 citalopram.Po 14 dnu to mám brát a pak by se lexaurin snížil asi na půlku.Zapomněla jem si jeden den lexaurin vzít a docela to šlo ale další den už jsem cítila že ho zase potřebuji.Zavím se toho abych mohla brát jen citalopram bez toho abych ten druhý nepotřebovala a nemusela se bát že se mi stavy úzkosti vrátí?Prosím popište mi jal citolopram učinkuje a jak ho budu muset brát dlouho...Děkuji Marie

Odpověď odborníka:

Dobrý večer.myslím,že zároveň s užíváním lékůbyste měla podstoupit psychoterapii.Naučila byste se zacházet se svými úzkostnými stavy tak,abyste se přestala bát sama sebe.Pak snáze dokážete vysazovat Lexaurin.Citalopram působí positivně na úrovni nervových buněk mozku,Jeho užívání nešlodí,svým způsobem je tedy lépe užívat jej déle,než je "nutno"

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: