Lék imuran

Dobrý den, mám systémový lupus erytematodes (SLE) a beru již několik lel lek Imuran.Moje lékařka mi dávku snižuje,protože chci otěhotnět,ale nemohu se nikde dočíst,ani ona si není jistá,jak dlouhou dobu musím po vysazení ještě počkat,než začneme o dítě usilovat.Nebo nemusíme čekat?Prosím o odpověd,velmi mě to trápí. Díky.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, údaj, kdy je bezpečné po vysazení Imuranu otěhotnět, k dispozici nemám, ale mohli by Vám poradit v poradně pro těhotně se SLE, která funguje při Ústavu pro péči o matku a dítě v Praze - Podolí.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Články: Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Téměř všechny nádory tohoto...
Vyšetření děložního čípku
Články: Vyšetření děložního čípku
Vyšetření děložního čípku...
Přirozený porod – opravdu je to ta nejlepší volba?
Články: Přirozený porod – opravdu je to ta nejlepší volba?
V poslední době se často...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: