Lék lambica

Dobrý den. Je možné, aby lék LAMBICA způsobil snížení PSA prostaty z cca 73 na pouhých 5 a méně? Otec má zhoubný nádor prostaty a metastáze ve skeletu. Zajímá mě, zda by mu tento lék mohl pomoci a zda by lék LAMBICA mohl takto výrazně snížit jeho PSA. Děkuji, s pozdravem Miroslav

Odpověď odborníka:

Proto lék byl nasazen. Snížení PSA je obrazem účinku léku na karcinom prostaty. Bohužel jeho účinek po čase odezní a nádor pak na tento spůsob léčby nereaguje.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouříte? Pak možná nebudete mluvit!
Články: Kouříte? Pak možná nebudete mluvit!
Se zapálenou cigaretou má...
Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Články: Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Pokud se oplozené vajíčko...
Bolesti hlavy: poznejte jejich příčinu, (nejen) kvůli léčbě
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolavé zápěstí? Buď to přeháníte s počítačem, nebo za to mohou hormony
Co prozradí jaterní testy?
Články: Co prozradí jaterní testy?
Prokázat hepatitidu je...
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: