Lék lipanthyl 267 m

Dobrý den pane doktore. Mám 51 let. Před 4lety jsem měla operaci total.hysterektomie.Poté jsem 3 r. užívala Estrofem. Z důvodu zjištění cysty v prsu jsem HST vysadila a cca 1 rok užívám Menofem , pupalku, omega-3 tobolky. Vzhledem k větším potížím s bolestmi kloubů, výrazné únavy spojené s pocetím, nespavostí, bušení srdce a slabostí jsem si nechala zjistit z odběru krve zda v těle neprobíhá zánět.Výsledek je zvýšený cholesterol a menší zvýšení cukru. Praktický lékař předepsal Lipanthyl 267 M a změřil tlak 150/96. Prosím o radu zda je možné volit jiný lék. Přečetla jsem , že tento lék má vedlejší účinky. Předem Vám děkuji za Váš názor a odpověď. Míla

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možnost změny léků při výskytu nežádoucích účiků samozřejmě existuje. Doporučuji tedy konzultaci s ošetřujícím lékařem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-20 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Se zahozením poslední cigarety se dýchání začne zlepšovat téměř okamžitě
Klíště může přinést i smrt
Články: Klíště může přinést i smrt
Klíšťata mohou přenášet...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Schizofrenie
Články: Schizofrenie
Schizofrenie, doslovně...
Tři důležité rady pro rychlejší otěhotnění
Články: Tři důležité rady pro rychlejší otěhotnění
Většina párů plánujících...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: